۱۳۹۴/۰۵/۲۵ - ۱۷:۰۹
دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با «سراج24»:

افشاگری لدین نشان دهنده ارتباط اصلاح طلبان و بیگانگان در فتنه 88 است/مردم مرتبطین با بیگانگان را طرد می‌کنند

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: افشاگری لدین نشان دهنده ارتباط اصلاح طلبان و بیگانگان در فتنه 88 است و نشان می‌دهد که عملکرد اصلاح‌طلبان در سال 88 باعث خوشحالی بیگانگان شده است.

افشاگری لدین نشان دهنده ارتباط اصلاح طلبان و بیگانگان در فتنه 88 است/مردم مرتبطین با بیگانگان را طرد می‌کنند

حبیب الله بوربور دبیرکل وفاداران حامیان انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سراج24 با اشاره به افشاگری مایکل لدین درباره ارتباط سران فتنه با آمریکا اظهار داشت: عملکرد اصلاح طلبان نشان داده است که کار آنها در فتنه 88 خوشحالی دشمنان را بوجود آورد.

وی ادامه داد: وقتی که مسئولان اسرائیل و آمریکا گفتند این ها پیاده نظام ما هستند، نشان می دهد که با افتخار و درجه ای که آنها به این افراد دادند، باید به خودشان بیایند و با افشاگری های آمریکا باید از خواب بیدار شوند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: امیدواریم که اصلاح طلبان و سران فتنه از خواب بیدار شده و از مردم عذرخواهی کنند؛ زیرا مردم مرتبطین با بیگانگان را طرد می‌کنند.

بوربور یادآور شد: اصلاح طلبان شهامت اینکه بگویند ما با آمریکا ارتباط نداشته ایم را ندارند و برخی از آنها افتخار می کنند که با آمریکا و بیگانگان ارتباط داشته اند و خودشان این موضوع را قبول دارند.

وی خاطرنشان کرد: اگر اصلاح طلبان و سران فتنه قبول نمی کنند که با بیگانیگان ارتباط داشته اند، اطلاعیه دهند و بگویند ما با غربی ها و آمریکا ارتباط نداشته ایم.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••